Voorjaarskermis | Zondag

Zondag is het podium voor diverse artiesten! Een veelzijdig programma, voor ieder wat wils. Dit staat er op het programma in de tent:
Geheime zender | 12.00 (buiten tent)
Live vanuit de tent een geheime zender op FM. Ze zijn de gehele dag paraat en zullen tussendoor ook draaien.
Verdan | 14.00 (buiten tent)
Verdan is een 5-koppige boerenrockband uit de Holterhoek. Ze zingen eigen liedjes en daarnaast wordt het repertoire rijkelijk aangevuld met hits van Normaal, Jovink, Bökkers, Mooi Wark en Boh Foi Toch. Klinkt goed toch? “Verdan”. Töt ’t ende!
Johnny Cash Tribute | 16.00 (buiten tent)
Boys named Sue is dé Johnny Cash tributeband die komt optreden. Everybody loves Cash. Jong en oud zingen de liedjes van Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de 5 ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest.
Mis het niet!
Killer and the cool cats (rock & roll) | 18.00 (buiten tent)
Killer and the Cool Cats maken onvervalste Rock and Roll in de stijl van Jerry Lee Lewis. Ruige, stevige, stampende Rock and Roll, waarbij de piano met handen en voeten wordt bespeeld. Begeleid door een slappende contrabas, scheurende Gretschgitaar en stevige drums staat dit garant voor een optreden vol Rock and Roll.
Wereldprimeur DJ Annie | 20.30 (buiten tent)
DJ Annie verzorgt de ‘Die verrückte halbe Stunde’. Een half uur lang de meest uiteenlopende hits. Van hardstyle tot Tiroler. En van Hazes naar de 80s. We laten ons verrassen door het uitgebreide repertoire!
Electric Shortcut (dance) | 21.00 (buiten tent)
Electric Shortcut gaat er alles aan doen om de tent van links naar rechts te krijgen. Alle soorten elektronische dansmuziek zal gedraaid worden door Electric Shortcut. Van Techno tot hardcore, alles wordt uit de kast gehaald om het dak eraf te krijgen! Ze draaien tot 00.00.
Let op: tijden kunnen wat afwijken.

Datum

10 apr 2022
Expired!

Tijd

12:00
Scroll naar boven