Voorjaarskermis | Maandag

Kom de najaarskermis afsluiten bij Home! En dat doen we tot het gaatje!
Copperhead Country (Southern rock) | 14.00 (buiten tent)
Copperhead County is een Nederlandse rockband die zich volledig toelegt op het spelen van southern rock. De band werd eind 2018 opgericht door een vijftal gepassioneerde southern rock liefhebbers. Geïnspireerd door o.a. Blackberry Smoke, The Outlaws en vele anderen brengt de band zijn “footstomping and beer raising tunes”.
De naam is deels ontleend aan het nummer Copperhead road van Steve Earle en staat synoniem voor een plek waar het leven goed is en men kan genieten van de authentieke southern feeling.
CCR tribute band Ramble Tamble | 16.00 (buiten tent)
Creedence Clearwater Revival ofwel CCR. Een oprecht intense ode aan John Fogerty en de zijnen. Ondanks dat Creedence Clearwater Revival maar een kleine 5 jaar bestond, bracht de band vele wereldhits voort. Wie kent Bad Moon Rising, Hey Tonight, Proud Mary en Susie Q niet? Hits die tot op de dag van vandaag nog bestaansrecht hebben.
The Sec (Rock) | 18.00 (buiten tent)
The Sec is een veelzijdige band. De band speelt eigen werk en nummers van o.a. The Stones, Herman Brood, Janis Joplin, Lynyrd Skynyrd, The Beatles en ACDC. 3 gitaren, een bas en cajon en 2 prachtig matchende stemmen. Een band met beleving!
Eindfeest “tot het gaatje” | 21.00 (binnen bij Home)
Nog niet uitgefeest? Ga dan tot het gaatje bij Home! We maken er met z’n allen een spetterend eindfeest van.

Let op: tijden kunnen wat afwijken.

Datum

11 apr 2022
Expired!

Tijd

14:00 - 14:00
Scroll naar boven