Summer Feelings Vrijdag

Als ondernemer bedenk je dingen waarbij sommige projecten slagen en andere minder succesvol zijn. Elk project brengt nieuwe risico’s met zich mee. Vaak pakt dit gelukkig goed uit, maar de geboekte resultaten rondom Summer Feelings tot zover komen niet overeen met de verwachtingen. De kaartverkoop valt tegen, maar mijn streven is nog steeds een mooie editie neer te zetten!👯‍♂️
Ik doe mijn best om met iedereen mee te denken. Als organisator en ondernemer ben ik altijd flexibel geweest en heb ik mijn best gedaan om het evenement zo te plannen dat het andere evenementen niet in de weg zit.
Het is wat het is en daar ben ik eerlijk over. Hoewel dit voor mij als ondernemer een teleurstelling is, gooi ik niet de handdoek in de ring. Integendeel, ik zie het als een waardevol leermoment. Het vergt immers tijd om iets echt goed neer te zetten. Bij elke editie leer en stuur ik bij.
Om toch zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te genieten van Summer Feelings, is besloten om de toegang tot vrijdag gratis te maken voor iedereen. Wellicht zorgt de laagdrempeligheid tot een gratis avond voor een grotere aantrekkingskracht tot Summer Feelings. Iedereen krijgt nu de mogelijkheid om de sfeer van Summer Feelings te ervaren en te genieten van Gewoon André, de ultieme Hazes tribute band!🤩 Degenen die al een vrijdagticket hebben gekocht, kunnen dit inwisselen voor munten of geld. De kaartverkoop voor zaterdag blijft ongewijzigd, waarbij de kaarten aan de deur iets duurder zijn dan in de voorverkoop. Daarnaast wordt dezelfde muntprijs als vorig jaar gehanteerd.
Ondanks de uitdagingen en tegenvallende resultaten blijf ik vertrouwen houden in de toplocatie die is gekozen voor Summer Feelings. Volgend jaar gewoon weer een nieuwe editie waarbij deze leermomenten meegenomen worden! Samen maken we er iets moois van!
Ik hoop jullie te verwelkomen op Summer Feelings op vrijdag 16 juni en zaterdag 17 juni.
Tickets voor zaterdag vind je hier⬇️
Mesut Mis

The event is finished.

Datum

16 jun 2023
Expired!

Tijd

19:00
Scroll naar boven