Jazz at Home meets SANNAVAN

Op 12 oktober is SANNAVAN te gast op het podium in Home aan de Kerkstraat 2 in Eibergen. Deze band bijt de spits af van een serie bijzondere concerten Jazz at Home!
SANNAVAN is de formatie van zangeres/pianist Sanna van Vliet, opgericht samen met bassist Marius Beets. Zij spelen pop-en jazzclassics in nieuwe, frisse arrangementen. Samen met Marcel Serierse’s strakke grooves en Ed Verhoeff’s pakkende gitaarsolo’s staat deze groep garant voor een zinderende performance. Hun CD “Swing Shift”, opgenomen en uitgebracht in 2016 kreeg louter enthousiaste reacties in de pers. Deze band staat als een huis.
Bezetting:
Sanna van Vliet: vocals/piano
Marius Beets: bas
Ed Verhoeff: gitaar
Marcel Serierse: drums
De recensies liegen er niet om:
“Sanna zelf laat zich weer kennen als een uitstekende pianiste. Bovendien zingt ze bijzonder goed, met een natuurlijke souplesse en swing. Op deze geslaagde productie wordt ze zeer vakkundig bijgestaan door gitarist Ed Verhoeff, bassist Marius Beets en drummer Marcel Serierse. Met Swing Shift heeft de groep Sannavan een fraai visitekaartje afgegeven waarmee ze zeker haar weg naar diverse jazzpodia zal weten te vinden.”
Doctor Jazz Magazine, sept ‘16
”De nieuwe jasjes van deze uitvoeringen zijn zeer groovy, jazzy en verrassend te noemen. Sanna van Vliet is een uitstekende zangeres die de twaalf nummers van dit album moeiteloos en sfeervol neerzet.”
Rakendra Smit, Muziekwereld april 2016.
De deur bij Irish Pub Home is geopend vanaf 20:00. Het optreden begint omstreeks 20:45. Entree bedraagt €10,-. Kaarten zijn vooraf te reserveren door een berichtje te sturen naar 0615247690. De kaarten zijn ook aan de deur te koop.

The event is finished.

Datum

12 okt 2021
Expired!

Tijd

20:00 - 23:00
Scroll naar boven