Jazz at Home meets Miguel Rodriguez trio + Benjamin Herman

Miguel Rodriguez trio + Benjamin Herman
Pianist Miguel Rodriguez (1983, Madrid) woont sinds 2005 in Nederland en is intussen een internationaal rijzende ster aan het jazz firmament. Hij behaalde een Master Degree Jazz Piano en studeerde een tijdlang in New York. Hij deelde het podium met o.a. Branford Marsalis. Als “sideman” was hij recent in Eibergen te horen met Alexander Beets.
Deze editie van Jazz at Home neemt Rodriguez altsaxofonist Benjamin Herman mee als “special guest”. De muzikale samenwerking van deze twee jazz-iconen dateert al van 2012, waar zij een spetterend optreden gaven op het North Sea Jazz Festival. Benjamin Herman staat reeds lange tijd op het verlanglijstje van Jazz at Home. Eindelijk gaat het dan gebeuren.
Met in de ritme-sectie Marius Beets op bas en Tim Hennekes op drums belooft dit een spannende en spectaculaire avond te worden.
De deur bij Irish Pub Home is geopend vanaf 20:00. Het optreden begint omstreeks 20:45. Entree bedraagt €10,-. Kaarten zijn vooraf te reserveren door een berichtje te sturen naar 0615247690. De kaarten zijn ook aan de deur te koop.

Datum

19 apr 2022
Expired!

Tijd

20:00
Scroll naar boven